Muffins με ρόφημα καρύδας και Classic Pastry σε σταγόνες

Υλικά

Υλικά (για 18 τεμάχια)

  • 1 Φαρίνα ΓΙΩΤΗΣ
  • 350 γρ. (1 3/4 φλιτζ. τσαγιού) ζάχαρη 
  • 5 αυγά 
  • 250 ml (1 1/4 φλιτζ. τσαγιού) ρόφημα καρύδας 
  • 250 γρ. (1 1/4 φλιτζ. τσαγιού) μαργαρίνη 
  • 1 βανίλια 
  • 1 πρέζα αλάτι
  • 1 φάκελος ΓΙΩΤΗΣ Pastry Classic σε σταγόνες
Εκτέλεση

Χτυπάτε στο μίξερ με το σύρμα τη μαργαρίνη με τη ζάχαρη μέχρι να αφρατέψουν.
Προσθέτετε τα αυγά και συνεχίζετε το χτύπημα για 5 λεπτά περίπου.
Προσθέτετε το ρόφημα καρύδας, τη βανίλια και το αλάτι και συνεχίζετε το χτύπημα για 1 λεπτό ακόμα.
Στο τέλος, ρίχνετε σιγά-σιγά τη Φαρίνα ΓΙΩΤΗΣ και ΓΙΩΤΗΣ Pastry Classic σε σταγόνες και ανακατεύετε με μαρίζ μέχρι να ενσωματωθούν τα υλικά.
Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 180°C.
Μοιράζετε το μίγμα σε 18 ατομικά φορμάκια και ψήνετε για 20 λεπτά περίπου.

Tip για ψήσιμο στο air fryer: Βάζετε το 1/4 της δόσης  για 5 muffins και ψήνετε στους 170°C για 22 λεπτά.

Βαθμός δυσκολίας: 1/5
1/5 = Πολύ εύκολο 2/5 = Εύκολο 3/5 = Μέτριο 4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια 5/5 = Για προχωρημένους
Βαθμολογία: 0/5
Ρυθμίσεις cookies